Πού χτυπά τώρα η κακοκαιρία «Αθηνά» - Απαγορευτικό απόπλου σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά (Χάρτης)

Πού χτυπά τώρα η κακοκαιρία «Αθηνά» - Απαγορευτικό απόπλου σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά (Χάρτης) Facebook Twitter
Βόρειο Ιόνιο και παράκτια Ήπειρο πλήττει αυτή τη στιγμή η κακοκαιρία «Αθηνά» - Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Η κακοκαιρία «Αθηνά» έχει αρχίσει να πλήττει τα νησιά του Βόρειου Ιονίου και τις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου, με καταιγίδες και ισχυρά μποφόρ. 

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν από το πρωί στο Ιόνιο.

Το απαγορευτικό για τα πλοία των ακτοπλοϊκών γραμμών Ζακύνθος-Kυλλήνη και Κεφαλονιά-Κυλλήνη ισχύει έως τις 18:00, οπότε αναμένεται νέα ενημέρωση.
 

Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα φαινόμενα στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά έντονα, με έμφαση στα νησιωτικά τμήματα του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Μακεδονία και στη Βορειοδυτική Θεσσαλία, όπου θα έχουν και αυξημένη διάρκεια.

Πού χτυπά τώρα η κακοκαιρία «Αθηνά» - Απαγορευτικό απόπλου σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά λόγω ισχυρών ανέμων Facebook Twitter
Πηγή χάρτη: Meteo

Κλειστά τα σχολεία

Κλειστές θα μείνουν σήμερα όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κέρκυρα και στους Παξούς, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα.

Μήνημα από το 112

Εξάλλου λίγα λεπτά πριν τις 10.00 το βράδυ της Τετάρτης,μ μέσω μηνυμάτων, στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Κέρκυρας και των Παξών, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απέστειλε επείγουσα προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, ενώ προέτρεψε τους κατοίκους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν, καθώς και να ασφαλιστούν αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ