Πότε κλείνουν τα ξενοδοχεία - Τι θα γίνει με όσα έχουν πελάτες

Πότε κλείνουν τα ξενοδοχεία - Τι θα γίνει με όσα έχουν πελάτες Facebook Twitter
0

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα θα κλείσουν τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας που δεν έχουν πελάτες.

Αυτό τονίζεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από το υπουργείο Τουρισμού, ενώ όσα έχουν πελάτες παρατείνεται κατά μια εβδομάδα η αναστολή της λειτουργίας τους, ώστε οι πελάτες τους να μπορέσουν να βρουν εναλλακτικές λύσεις.

Μάλιστα με υπουργική απόφαση θα ανακοινωθούν τα ξενοδοχεία που εξαιρούνται της αναστολής λειτουργίας και πρόκειται για ξενοδοχεία που εξυπηρετούν στρατιωτικούς, δυνάμεις της Frontex, εργαζόμενους σε δημόσια έργα.

Στη συνέχεια με τη συνδρομή του ΞΕΕ θα καταρτιστεί λίστα με τα ξενοδοχεία ανά περιφερειακή ενότητα που θα μείνουν ανοιχτά, ώστε σε κάθε ενότητα να λειτουργούν 3 ξενοδοχεία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΔΟΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ

Ελλάδα / Ρόδος: Με χειροβομβίδα του 1967 σκοτώθηκε ο 19χρονος, σύμφωνα με εμπειρογνώμονα της οικογένειας

Ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας μίλησε για το συμβάν στη Ρόδο με τον νεκρό 19χρονο - Ξεκαθάρισε πως οι κανονισμοί του ΝΑΤΟ απαιτούν αυστηρές συνθήκες φύλαξης για τις χειροβομβίδες
LIFO NEWSROOM