Πόρος: Μήνυμα μέσω 112 για αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο - «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα»

Πόρος: Μήνυμα μέσω 112 για αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο - «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα» Facebook Twitter
Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας, μέσω του 112, έλαβαν κάτοικοι και επισκέπτες των νησιών του Αργοσαρωνικού. 

Συγκεκριμένα το μήνυμα στάλθηκε το απόγευμα της Παρασκευή για το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο κορωνοϊού στον Πόρο. «Επείγουσα ειδοποίηση - Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 07-08-2020 18:00. Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο COVID-19 στον Πόρο. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς. Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα και ακολουθείτε τα μέτρα προστασίας». 

Το μήνυμα στάλθηκε και στα αγγλικά. Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχες ειδοποιήσεις έστελνε η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και κατά το lockdown ζητώντας από τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα στον Πόρο τέθηκαν σε ισχύ την Παρασκευή και θα εφαρμοστούν για τουλάχιστον 10 ημέρες. Μεταξύ άλλων είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλο το νησί τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους ενώ απαγορεύεται κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή που αρίστευσε, μιλά στη LIFO

Ελλάδα / Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή, μιλά στη LIFO

Η συντονίστρια του προγράμματος «Άμεση Ανακούφιση Προσφύγων και Μεταναστών» των Παιδικών Χωριών SOS στη Λέσβο, μιλά για την επιτυχία του 18χρονου παιδιού αλλά και για τι θα πρέπει να κάνει πλέον η πολιτεία

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ