Πολυτεχνείο: Κλείνουν νωρίτερα πέντε σταθμοί του μετρό

Πολυτεχνείο: Κλείνουν νωρίτερα πέντε σταθμοί του μετρό Facebook Twitter
Κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί του μετρό - Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί (Eurokinissi)
0

Μία ώρα νωρίτερα, από τον αρχικό προγραμματισμό, κλείνουν πέντε σταθμοί του μετρό με εντολή της αστυνομίας, ενόψει των έκτακτων μέτρων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Με νέα εντολή της ΕΛΑΣ κλείνουν τώρα οι σταθμοί:

Ομόνοια

Πανεπιστήμιο

Σύνταγμα

Ευαγγελισμός και

Μέγαρο Μουσικής.

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά, χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις στους παραπάνω σταθμούς. Οι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεοτέρας.

Την ίδια ώρα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στο κέντρο της Αθήνας καθώς κεντρικές οδικές αρτηρίες παραμένουν κλειστές.

Κλειστές είναι αυτή τη στιγμή από την Τροχαία, η Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Αλεξάνδρας έως το Χίλτον και η Πατησίων και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Αλεξάνδρας έως την Ομόνοια.

 

Αλλαγές και στα δρομολόγια τρόλεϊ. Ήδη από χθες Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, υπάρχουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρόλεϊ για την 17η Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι γραμμές 2, 3, 4, 5, 11, 15 κινούνται σε προσωρινή διαδρομή μέσω 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη. Παράλληλα, οι γραμμές 18 και 19 δεν διέρχονται από την αφετηρία (Μουσείο) και κινούνται σε προσωρινή διαδρομή Μαυροματαίων – Κοδριγκτώνος – Πατησίων – Αλεξάνδρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Η νέα διεύρυνση ενισχύει σημαντικά τη διαθεσιμότητα ραντεβού και τις ώρες εξυπηρέτησης, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και διευκολύνοντας την έγκαιρη έκδοση νέων δελτίων ταυτότητας
LIFO NEWSROOM