Πολύωρο χειρουργείο για το αγοράκι που κρεμάστηκε στη Θεσσαλονίκη

Πολύωρο χειρουργείο για το αγοράκι που κρεμάστηκε στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε πολύωρη νευροχειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το αγοράκι ηλικίας 2,5 ετών που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο από την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Βασιλική Παπαχριστοδούλου, το παιδί είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και παραμένει σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής του λειτουργίας, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει σοβαρή επιδείνωση.

Το αγόρι έπαθε ανακοπή όταν ο λαιμός του τυλίχθηκε με κορδόνι κουρτίνας την ώρα που έπαιζε. Συγγενής του που το είδε πεσμένο στο έδαφος κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Ύστερα από μεγάλη προσπάθεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να το επαναφέρουν και διεκομίσθη αρχικά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στη συνέχεια στην εντατική παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, όπου παραμένει.

Το αγόρι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων (ΜΕΘ).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ERMINIO ΑΤΤΙΚΗ

Ελλάδα / Η κακοκαιρία Erminio σάρωσε την Αττική αφήνοντας πίσω της εικόνες καταστροφής

Η κακοκαιρία πέρασε αφήνοντας βαθύ αποτύπωμα στο λεκανοπέδιο, υπενθυμίζοντας την ανάγκη για επαγρύπνηση και έγκαιρη ανταπόκριση στις φυσικές καταστροφές που πλήττουν την περιοχή
THE LIFO TEAM