Ποινική δίωξη σε παίκτη του φετινού Survivor για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

Ποινική δίωξη σε βάρος παίκτη του φετινού Survivor για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης Facebook Twitter
0

Αρνείται τις κατηγορίες ο παίκτης του φετινού Survivor εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας, σύμφωνα με την δικηγόρο της καταγγέλλουσας. 

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τον Δεκέμβριο σε κεντρική πλατεία επαρχιακής πόλης, όπου προπονούνταν ο παίκτης, για την είσοδό του στο ριάλιτι.

Όπως επισήμανε μιλώντας στο Mega η δικηγόρος της 16χρονης καταγγέλλουσας «Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα προσβολής της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας. Από εδώ και στο εξής θα οριστεί η δικάσιμος προκειμένου η υπόθεση αυτή να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες».

Για τα αδικήματα αυτά πλημμεληματικού χαρακτήρα ο καταγγελόμενος δεν υποχρεούται να γυρίσει πίσω, εφόσον βρίσκεται στο εξωτερικό, όπως διευκρίνισε καθώς οι εισαγγελικές αρχές δεν θα τον καλέσουν πίσω υποχρεωτικά.

Από την πλευρά του ο παίκτης ριάλιτι αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως επισήμαναν οι δικηγόροι του.

Η Ιουλία Αγγελοπούλου, μιλώντας εκ μέρους του πελάτη της περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας πως «έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπατια».

«Οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία».

»Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είpε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός».

Oι δικηγόροι του παίκτη ριάλιτι, Διαμαντής Μπασαράς και Ιουλία Αγγελακοπούλου εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία κάνουν λόγο για ψεύδη, που διαδίδονται στον Τύπο.

«Ως δικηγόροι του Γ. Κ. και της οικογένειάς του, δηλώνουμε ότι όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα. Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του.

Το περιστατικό δήθεν προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψευδές και κατασκευασμένο και ο εντολέας μας, αμέσως μόλις αποχωρήσει από το Survivor, θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γ. Κ. με την προσωπικότητα και τις αθλητικές επιδόσεις του στο Survivor έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του και να αντλήσει οφέλη με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.»

Με πληροφορίες του Mega

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ