Ποινικές διώξεις σε τρία άτομα για την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ποινικές διώξεις σε τρία άτομα για την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη Facebook Twitter
8

Ποινική δίωξη κατά τριών ατόμων έχει ασκήσει, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής η εισαγγελία Ιωαννίνων κατά τριών ατόμων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Πρόκειται για τον φοιτητή της Γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από εξαφάνιση πέντε εβδομάδων.

Η δίωξη αφορά σε δύο άτομα εντός της σχολής για παράβαση καθήκοντος καθώς και ένα άτομο εκτός σχολής για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, ο οποίος και αναμένεται να την επεξεργαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Ελλάδα / Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Η θερμοκρασία εδάφους εμφανίστηκε αυξημένη κατά 10-12°C στην Κάτω Αχαΐα και έως 8-10°C στην Πάτρα, στις περιοχές που κάηκαν, γεγονός που πιθανώς επηρεάζει το μικροκλίμα
LIFO NEWSROOM
Μύκονος: Σοβαρό ατύχημα με «γουρούνα» για τον δισεκατομμυριούχο Τομ Γκρίνγουντ

Ελλάδα / Μύκονος: Σοβαρό ατύχημα με «γουρούνα» για τον δισεκατομμυριούχο Τομ Γκρίνγουντ

Ο Τομ Γκρίνγουντ υπέστη πολλαπλά κατάγματα και έμφραγμα - Διακομίσθηκε στο Γενικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ - «Η εικόνα ενός καταρρέοντος ΕΣΥ δεν είναι αλήθεια», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης - Το υπουργείο κατηγοριοποιεί τους ασθενείς με βάση την τσέπη, εμείς δεν αντιμετωπίσαμε έναν “δισεκατομμυριούχο πολυτραυματία” και κάναμε τα ίδια που κάνουμε σε όλες τις περιπτώσεις, απαντούν οι εργαζόμενοι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Με αφορμή και κάποια σχόλια, αλλά και γενικότερα για το τραγικό περισταστικό :Για το νομικό κομμάτι τα είπε όλα η maria vechera.Για το ουσιαστικό κομμάτι : Όποιος πέφτει θύμα απειλών, bullying, βίας ή οτιδήποτε άλλο, να μην φοβάται και να μην διστάζει να απευθύνεται στις Αρχές.Όλοι αυτοί οι κουραδό-μαγκες που τα κάνουν συνήθως αυτά, μόλις βρεθούν αντιμέτωποι με την αστυνομία ή ακόμα περισσότερο με κανέναν εισαγγελέα χέζονται από τον φόβο τους και αρχίζουν το κλαψούρισμα... Το έχω δει πολλές φορές να γίνεται και κάθε φορά μου κάνει εντύπωση, ακόμα και αν ξέρω ότι κατά βάθος είναι θρασύδειλοι.Παιδιά μην ψαρώνετε.... Δεν είναι δική σου ντροπή να σε χτυπά, να σε βρίζει ή να σε απειλεί κάποιος... δική του είναι.Δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις μπράτσα ή να ξέρεις πολεμικές τέχνες ή να οπλοφορείς για να τον αντιμετωπίσεις μόνος σου. Γι' αυτό ζούμε σε κοινωνίες, για να κάνουμε καλά κάτι τέτοιους τύπους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.Δεν πρέπει να τον φοβάσαι. Φαίνεται δυνατός, φαίνεται σκληρός, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας μάπας και μισός. Και όταν έλθει η ώρα να τον καλέσουν για να δώσει εξηγήσεις τρέμει σαν το ψάρι.Λίγο κουράγιο παιδιά.
Και τα καλοπαιδα συνεχιζουν την ζωη τους ετσι απλα! Πως ανασαινουν; Πως λειτουργουν μετα απ'αυτο; Ειναι σιγουροι πως εχουν πεισει τον εαυτο τους οτι δεν ευθυνονται; Ειναι σιγουροι πως εχουν τον ελεγχο; Γιατι ερχονται στιγμες αλλα και περιοδοι ολοκληροι στην ζωη, που ολα απ' το παρελθον ξεπηδανε μπροστα σου, βιαια, αποτομα και χωρις προειδοποιηση...και τοτε ειναι ασχημα.