Πλημμύρισε η Ερμού στη Θεσσαλονίκη- Έσπασε αγωγός, χωρίς ρεύμα η περιοχή

Πλημμύρισε η Ερμού στη Θεσσαλονίκη- Έσπασε αγωγός, χωρίς ρεύμα η περιοχή Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Πανικός προκλήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη όταν έσπασε αγωγός ύδρευσης και πλημμύρισε η Ερμού.

Η Ερμού μετατράπηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί σε ποτάμι από τη βλάβη στον αγωγό ύδρευσης με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η περιοχή και να αποκλειστεί για την διέλευση των οχημάτων από το ύψος της Καρόλου Ντηλ έως το ύψος της Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Στο σημείο έχουν πλημμυρίσει υπόγεια, ενώ τα νερά μπήκαν και σε ισόγειο ξενοδοχείου αναγκάζοντας τους πελάτες να απομακρυνθούν άμεσα. Στην περιοχή υπάρχει και διακοπή ρεύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αγωγός έσπασε στην οδό Ερμού 22 και φούσκωσε το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το σημείο και η Τροχαία να χρειαστεί να διακόψει την κυκλοφορία.

Σε παρακείμενο σημείο υπάρχει και υποσταθμός του ΔΕΔΔΗΕ αλλά αναμένεται να γίνει αυτοψία για να εξακριβωθούν τα αίτια. 

Μάρτυρας από το ξενοδοχείο έκανε λόγο για μία έκρηξη που άκουσε πριν ακολουθήσει η πλημμύρα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΤΗ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Ελλάδα / Διακόπηκε αγώνας δρόμου στην Οίτη λόγω κακοκαιρίας - Επιχείρηση απομάκρυνσης οκτώ δρομέων

Κατολίσθηση σε σημείο της διαδρομής δυσχέρανε σημαντικά την πρόσβαση των οχημάτων υποστήριξης, των εθελοντών και των ανθρώπων που βρίσκονταν στους σταθμούς εφοδιασμού
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Η φωτογραφία στο κινητό της γιατρού και το κενό των 87 λεπτών στο ιατρείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γιατροί έσπευσαν να διαγράψουν δεδομένα στον υπολογιστή του ιατρείου, καθώς και να καθαρίσουν τον χώρο και το μηχάνημα της πλασμαφαίρεσης
THE LIFO TEAM