ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Πλημμύρες σε περιοχές της Ηλείας από τις έντονες βροχοπτώσεις

Πλημμύρες σε περιοχές της Ηλείας από τις έντονες βροχοπτώσεις Facebook Twitter
Φωτογραφία: patrisnews.com
0

Πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται σε περιοχές της Ηλείας, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο APE-MPE ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην εθνική οδό Πύργου-Τρίπολης, στο ύψος της διασταύρωσης του Στρεφίου και στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της κοινότητας Καλλίκωμο.

Όπως πρόσθεσε ο αντιπεριφερειάρχης, στις περιοχές αυτές βρίσκονται μηχανήματα, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, ενώ σημείωσε ότι καταγράφονται σποραδικά προβλήματα, τόσο στο επαρχιακό, όσο και στο δημοτικό οδικό δίκτυο.

Πλημμύρες σε περιοχές της Ηλείας από τις έντονες βροχοπτώσεις Facebook Twitter
Φωτογραφία: patrisnews.com

Επίσης, ο κ. Γεωργιόπουλος πρόσθεσε ότι λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην κοινότητα Λατζόι του δήμου Πύργου, καθώς και σε άλλες κοινότητες της δημοτικής ενότητας Ωλενίας.

 

Όσον αφορά στην αντιμετώπιση της κατάστασης, ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι υπάρχει συνεργασία με τους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, ώστε να υποβληθεί αίτημα στη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να κηρυχθούν δημοτικά διαμερίσματα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ