Πέτσας: Κανένα πρόσθετο μέτρο για τους άνω των 65 - Διέψευσε σενάρια για αποστολή SMS

Πέτσας: Κανένα πρόσθετο μέτρο για τους άνω των 65 - Διέψευσε σενάρια για αποστολή SMS Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ
0

Ο Στέλιος Πέτσας διέψευσε τα περί πρόσθετων μέτρων για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, βάζοντας ταυτόχρονα τέλος στα σενάρια για αποστολή SMS.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο για περιορισμό κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού και επαναφορά των SMS για τους πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας.

Όπως άφησε να εννοηθεί, το συγκεκριμένο μέτρο ήταν μεταξύ των μέτρων που πρότεινε η ομάδα των επιστημόνων καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει από την επιτροπή κατάλογο πιθανών μέτρων που θα αναπτύσσονται δυναμικά και μέσα σε αυτόν υπήρξαν και μεμονωμένες σχετικές προτάσεις.

«Ειδικά για τους άνω των 65 ετών δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα ξεχωριστό μέτρο» ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας, ενώ σχολίασε ότι δεν υπάρχει κανένα μέτρο που να μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε κάποιες ηλικιακές ομάδες και δεν είναι άλλωστε κανένα μέτρο ξεχωριστό από το τι αποτέλεσμα μπορεί να φέρει.

Αναφορικά με το κλείσιμο των περιπτέρων, επισήμανε ότι το μέτρο αυτό έρχεται να συνδεθεί με το γεγονός του κλεισίματος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις 12 τα μεσάνυχτα.

«Το κλείσιμο των μικροκαταστημάτων του λιανεμπορίου όπως τα περίπτερα συνδέεται με το γεγονός του κλεισίματος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις 24:00 προκειμένου να μην υπάρχει συγχρωτισμός αυτές τις ώρες. Έχουμε δει μια πολύ καλή συμμόρφωση των Ελλήνων πολιτών και σε σύγκριση με άλλες χώρες τις Ευρώπης και όχι μόνο, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν θέλουμε να φέρουμε κανέναν απέναντι, ούτε στις συστάσεις των ειδικών, ούτε στα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση τηρώντας τα μέτρα των ειδικών και μέχρι στιγμής πηγαίνουμε ικανοποιητικά» δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα / Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γ. Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Η εργαζόμενη βγήκε από τον ανελκυστήρα λίγο πριν ο θάλαμος κατεβεί απότομα στο ισόγειο - Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης αναφέρει το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM
Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM