Πέθανε ο Κώστας Σγόντζος, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής των Παιχνιδιών χωρίς Σύνορα

Πέθανε ο Κώστας Σγόντζος, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής των Παιχνιδιών χωρίς Σύνορα Facebook Twitter
1

Πέθανε ο Κώστας Σγόντζος, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του ήρθε μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Ο Σγόντζος είχε γίνει ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από την παρουσίαση, για λογαριασμό της Ελλάδας, του δημοφιλούς ευρωπαϊκού προγράμματος «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα».

Είχε επίσης ταυτιστεί με το «Μουσικό καλειδοσκόπιο», μία από τις πρώτες μουσικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε πολλά χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός και συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή του θρυλικού φεστιβάλ «Rock in Athens '85».

Τριάντα τρία χρόνια αργότερα, είχε αφηγηθεί τις εμπειρίες του στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Τουρκοβασίλη.

Τον θάνατό του, επιβεβαίωσε σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

«Ο Κωνσταντίνος Σγοντζος. Ένα μεγάλο «παιδί» με καρδιά αγγέλου. Πραγματικά! Σήμερα έμαθα ότι δεν είναι κοντά μας! Βρίσκεται δίπλα με άλλα αγγελάκια στον Παράδεισο. Γεια σου αδελφέ μου, καλό ταξίδι και σε ευχαριστώ για όλα».

Πέθανε ο Κώστας Σγόντζος, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής των Παιχνιδιών χωρίς Σύνορα Facebook Twitter

Τα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» ήταν μια εκπομπή της EBU, που ξεκίνησε το 1965 και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες.

Η Ελλάδα συμμετείχε στο παιχνίδι από το 1993 έως το 1999, και τα Παιχνίδια προβάλλονταν στη χώρας μέσω της ΕΡΤ. Ο Κώστας Σγόντζος παρουσίαζε την εκπομπή από το 1996 έως το 1999.

Από το 2014, ο Σγόντζος εργαζόταν στον Atlantis 105.2 FM ως μουσικός παραγωγός.

Εκτός από την ΕΡΤ, είχε επίσης εργαστεί στον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ και στον ALPHA.

Ως ραδιοφωνικός συντελεστής και παραγωγός είχε περάσει από τους σταθμόυς ERA 2, ERA sport, TOP FM, ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK και PLANET.

Από τον πρώτο του γάμο είχε αποκτήσει δύο κόρες ενώ, για ένα διάστημα, ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη. 

 
 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά αρχιτεκτονικοί διαγωνισμoί για τις πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και νέους σταθμούς του Μετρό

Ελλάδα / Επτά αρχιτεκτονικοί διαγωνισμoί για τις πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και νέους σταθμούς του Μετρό

Στην προκήρυξη επτά αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για τις πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και τους νέους σταθμούς του Μετρό, “Ακαδημίας”, “Ευαγγελισμού”, “Αλεξάνδρας”, “Δικαστήρια” προχωρεί ο Δήμος Αθηναίων .
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ