Πέθανε ο καθηγητής Γιάννης Κυριόπουλος -Ήταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ Covid

Ο Γιάννης Κυριόπουλος Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ
0

Από τη ζωή έφυγε ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας και πρώην κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), Γιάννης Κυριόπουλος.

Ο Γιάννης Κυριόπουλος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για ασθενείς με Covid.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής, που είχε μολυνθεί με κορωνοϊό και νοσούσε τα τελευταία δύο 24ωρα, μεταφέρθηκε, αρχικά, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου διαγνώστηκε η σοβαρή λοίμωξη και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του. Στη συνέχεια, διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό όπου υπήρχε διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ covid.

Ο Γιάννης Κυριόπουλος ήταν τριπλά εμβολιασμένος, ωστόσο, η επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του, οδήγησε τάχιστα σε πολύ σοβαρή λοίμωξη και το βράδυ της Δευτέρας κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM