Πέθανε ο Διαμαντής Παπαδόπουλος, πρώην δήμαρχος Παύλου Μελά

Πέθανε ο Διαμαντής Παπαδόπουλος, πρώην δήμαρχος Παύλου Μελά Facebook Twitter
0

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο Διαμαντής Παπαδόπουλος, πρώην δήμαρχος Παύλου Μελά. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 2:30 μετά το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στην Σταυρούπολη. Επιθυμία της οικογένειας του είναι, αντί για στέφανα, όποιοι το επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της «ΑΡΣΙΣ» Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων προς όφελος της παιδικής προστασίας.

Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του, ενώ στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου κατέβηκε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Παπαστέργιου, «Πράξεις για τη Μακεδονία». Γεννήθηκε το 1956 στην Τριανταφυλλιά Σερρών, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Τελείωσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης και συνέχισε τις σπουδές του στο Οικονομικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε το 1974. Το 1962 εγκαταστάθηκε στη Σταυρούπολη με την οικογένεια του. Παντρεύτηκε και απέκτησε τρεις κόρες.

Το 1975, βρέθηκε στην Ιταλία, φοιτητής της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βενετίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πτυχιούχος αρχιτέκτονας πλέον, επέστρεψε το 1981 στην Ελλάδα. Διετέλεσε δήμαρχος Παύλου Μελά μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2014.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM