Πέθανε η σπουδαία ρεπόρτερ Αριστέα Μπουγάτσου

Πέθανε η σπουδαία ρεπόρτερ Αριστέα Μπουγάτσου Facebook Twitter
9

Όπως ανακοίνωσε η Ελευθεροτυπία, με την οποία ταυτίστηκε τα τελευταία χρόνια το όνομά της, η Αριστέα Μπουγάτσου πέθανε χτες, στα 49 της χρόνια.

"Εφυγε χθες , στα 49 της, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου.

Η Αριστέα «ψυχή» της επανέκδοσης της Ελευθεροτυπίας, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου του 1964 μεγάλωσε στους Γαργαλιάνους και σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ.

Εργάστηκε στον Επενδυτή, στην Καθημερινή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τα τελευταία χρόνια στην Ελευθεροτυπία. Θα μείνει γνωστή για τις μεγάλες και αποκαλυπτικές δημοσιογραφικές επιτυχίες της και τον ακέραιο, ασυμβίβαστο και χαλύβδινο χαρακτήρα της."

Ήταν, σύμφωνα με τη φετινή δημοσκόπηση των αναγνωστών του LIFO.gr μία απ' τις Γυναίκες της Χρονιάς για τις σπουδαίες, μαχητικές αποκαλύψεις της. 

*Η μυστηριώδης ρεπόρτερ είχε δώσει μία και μοναδική συνέντευξη. Και ήταν αυτή εδώ, στη LIFO:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μοναδική συνέντευξη που είχε δώσει η ρεπόρτερ Αριστέα Μπουγάτσου στη LIFO

Διάφορα / Η μοναδική συνέντευξη που είχε δώσει η ρεπόρτερ Αριστέα Μπουγάτσου στη LIFO

Η μυστηριώδης δημοσιογράφος που πέθανε χτες μας είχε μιλήσει για όλα <br> <br> Η πρώτη που άρχισε να ξετυλίγει το νήμα του σκανδάλου Λαυρεντιάδη στην Ελευθεροτυπία (της Μάνιας Τεγοπούλου) ήταν μια τολμηρή ρεπόρτερ, που για ειρωνεία των καιρών παρέμεινε μετά άνεργη: η Αριστέα Μπουγάτσου. Πρόκειται για ένα πρόσωπο, ακέραιο και ευθύ, που έχει πληρώσει ακριβά το θάρρος της γνώμης της. Όσο καιρό οι αποκαλύψεις της συμφέρουν το εκάστοτε εργοδότη της, την αφήνει ελεύθερη. Όταν οι αποκαλύψεις τον αγγίζουν, την απολύει. Με αφορμή την πανηγυρική δικαίωσή της από τα γεγονότα, είχαμε αναδημοσιεύσει το κομβικό της ρεπορτάζ, με το οποίο άρχισαν όλα. <br> <br> Δυστυχώς μόλις πληροφορηθήκαμε τον θάνατό της. Αυτή ήταν η μοναδική συνέντευξη που έδωσε ποτέ και η οποία δημοσιεύθηκε στη LiFO, στις 20.11.2008

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ