Πέθανε η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Δήμητρα Ζώη

Πέθανε η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Δήμητρα Ζώη Facebook Twitter
Φωτ. αρχ.: Eurokinissi
0

Πέθανε, σε ηλικία 67 ετών, η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρόεδρος του Β1 Τμήματος του Αρείου Πάγου Δήμητρα Ζώη.

Στο δικαστικό σώμα εισήλθε τον Ιούλιο του 1984 και προήχθη σε αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου τον Σεπτέμβριο του 2023.

Διετέλεσε τακτικό μέλος του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών στην υπόθεση του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά (τηλεοπτικές άδειες).

Σύζυγός της ήταν ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Γεώργιος Χριστοδούλου.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, στις 10:30, στον ιερό ναό Αναλήψεως Βριλησσίων.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM