Πάτρα: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους

Πάτρα: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους Facebook Twitter
0

Περισσότερες από 25 κλήσεις για πτώσεις δέντρων και κλαδιών, κυρίως μέσα στην πόλη της Πάτρας, δέχθηκε σήμερα το πρωί η Πυροσβεστική υπηρεσία.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Αχαΐας Νίκος Ρουμελιώτης, εξαιτίας των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην Πάτρα από τις 6:30 έως και τις 7 το πρωί, προκλήθηκαν πτώσεις δέντρων σε διάφορες περιοχές της πόλης, με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι, ενώ σε τέσσερις περιπτώσεις δέντρα και κλαδιά έπεσαν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

 Όπως πρόσθεσε ο Νίκος Ρουμελιώτης, κλιμάκια πυροσβεστών επενέβησαν σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, ώστε να απομακρυνθούν τα κομμένα δέντρα, να ανοίξουν δρόμοι και να απεγκλωβιστούν αυτοκίνητα.

Επίσης, πτώσεις δέντρων καταγράφηκαν και σε γειτονικές περιοχές της Πάτρας, όπως στην Παραλία, ενώ λόγω των ανέμων προκλήθηκαν ζημιές σε τραπεζοκαθίματα και ομπρέλες, που βρίσκονταν σε πλατείες. Ακόμη, σε μία περίπτωση έσπασε υαλοπίνακας καταστήματος.

 Οι ισχυροί άνεμοι έπληξαν και άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική υπηρεσία να δεχθεί περίπου 40 κλήσεις για κοπές δέντρων στον Πύργο, στην Αμαλιάδα, στο Αίγιο και στην Ναύπακτο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είχε αγοράσει την μονοκατοικία για να είναι κοντά στους συγγενείς της
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM