Πάτρα: Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Πάτρα: Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας Facebook Twitter
0

Νέα παρέμβαση για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, των δύο άλλων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη με τους εισαγγελείς, που έχουν αναλάβει την υπόθεση να ζητούν νέες ιατροδικαστικές εξετάσεις για τα αίτια θανάτου των δύο παιδιών.


Οι δυο εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, οι οποίοι χειρίζονται τις δικογραφίες των θανάτων των δύο παιδιών έχουν παραγγείλει να συνταχθεί από την αρχή, νέα ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου των δυο κοριτσιών, που σημειώθηκαν σε διάστημα 20 μηνών.

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί εξετάζουν όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Έτσι, τους διαβιβάζονται οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η Μαλένα, ο θάνατος της οποίας η ιατροδικαστική εξέταση είχε αποδώσει σε ηπατική ανεπάρκεια.

Σχετικά με το θάνατο της Ίριδας, η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, οι δυο εισαγγελείς θα αναζητήσουν τις κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ