Πάτρα: Κι άλλο φάρμακο φαίνεται ότι αναζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι έδειξε η ιστολογική της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Κι άλλο φάρμακο φαίνεται ότι αναζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι έδειξε η ιστολογική της Τζωρτζίνας Facebook Twitter
Φωτ.: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Νεότερα δεδομένα προκύπτουν αναφορικά με τις αναζητήσεις που φέρεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο για ουσίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, εκτός από την κεταμίνη η προφυλακισθείσα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, φαίνεται ότι είχε αναζητήσει και την ουσία μιδοζαλάμη.

Το παιδί λάμβανε την ουσία αυτή σε τουλάχιστον δύο από τα νοσοκομεία στα οποία είχε νοσηλευτεί, το Ωνάσειο και το Αγλαΐα Κυριακού.

Το φάρμακο αυτό χορηγούνταν για την καταστολή των ανεξήγητων επεισοδίων με σπασμούς.

Η 33χρονη φαίνεται ότι αναζήτησε τη μιδοζαλάμη στις 17 Ιανουαρίου, όπως προκύπτει από την άρση του απορρήτου της.

Κατά την ίδια πηγή, γνώριζε όλα τα φάρμακα που χορηγούνταν στο παιδί, ακόμα και τα μελλοντικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταθέσεις υγειονομικών, έφερε και αντιρρήσεις όταν χορηγούνταν κάποιο νέο φάρμακο.

 «Ανέβασα την Τζωρτζίνα στον θάλαμο και ενημέρωσα τη μαμά για την αλλαγή του φαρμάκου που συστήνουν οι καρδιολόγοι. Αυτή εξέφρασε αντιρρήσεις  και μου είπε ότι ο κ.Ηλιάδης στη ΜΕΘ Πατρών είναι αυτός που ρυθμίζει τα καρδιολογικά  της Τζωρτζίνας» κατέθεσε μία παιδίατρος από το Αγλαΐα Κυριακού.

Τι έδειξε η ιστολογική εξέταση στην 9χρονη

Η ιστολογική εξέταση της μικρής έδειξε πως είχε πνευμονικό οίδημα αλλά και βλάβη στο ήπαρ. Ωστόσο, η βλάβη αυτή δεν μπορούσε να ερμηνευτεί και ο καθηγητής που έκανε τον έλεγχο ζήτησε να γίνει ανάλυση των φαρμακευτικών ουσιών που λάμβανε η Τζωρτζίνα.

Ο ιστοπαθολόγος εξέτασε, σχεδόν, όλα τα όργανα του παιδιού από εγκέφαλο μέχρι και επινεφρίδιο. Εκτός από τη βλάβη στο ήπαρ, που επιρρίπτει στην κεταμίνη, δεν κατάφερε να εντοπίσει κάποια άλλη βλάβη που να δικαιολογεί τα 17 επεισόδια που είχε η μικρή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ