Πάτρα: Έκλεβαν «στη σειρά» καταστήματα - Συνελήφθη ο δράστης και αναζητείται ο συνεργός του

Πάτρα: Έκλεβαν «στη σειρά» καταστήματα - Συνελήφθη ο δράστης και αναζητείται ο συνεργός του Facebook Twitter
Πάτρα: Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε καταστήματα - Μία σύλληψη (Eurokinissi)
0

Οκτώ κλοπές σε καταστήματα και σε ένα γραφείο εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, συλλαμβάνοντας έναν άνδρα.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς, μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν την περασμένη Τετάρτη δυο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα, απ΄ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και τέσσερις κινητές συσκευές, συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εντόπισαν τον άνδρα έξω από το σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο δράστης, με τον συνεργό του, είχαν διαπράξει τις τελευταίες δυο εβδομάδες ακόμη επτά κλοπές σε γραφείο ανελκυστήρων, καθώς και σε καταστήματα, αφαιρώντας χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, δυο τηλεοράσεις, αθλητικά ρούχα, είδη κομμωτηρίου, ένα μηχάνημα POS και ποσότητες ελαιόλαδου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM