Πάτρα: Ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Πάτρα: Ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Αναστάτωση προκλήθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», στην Πάτρα από ομάδα περισσότερων από δέκα ατόμων.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταφέρουν, ότι το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου, οι περίπου 10 άνθρωποι προκάλεσαν ένταση και σύμφωνα με το thebest.gr, ένας από αυτούς φέρεται να επιτέθηκε σε μια γιατρό που εφημέρευε εκείνη την ώρα. Αναφέρεται, ότι ο ασθενής δάγκωσε τη γιατρό.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, για εξακρίβωση στοιχείων. Οι ίδιες πληροφορίες μεταφέρουν, ότι η γιατρός που δέχτηκε την επίθεση, δεν έχει καταθέσει μήνυση.

Με πληροφορίες από thebest.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Η νέα διεύρυνση ενισχύει σημαντικά τη διαθεσιμότητα ραντεβού και τις ώρες εξυπηρέτησης, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και διευκολύνοντας την έγκαιρη έκδοση νέων δελτίων ταυτότητας
LIFO NEWSROOM