Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας από 2 κρατούμενους στις φυλακές Αγ. Στεφάνου

Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας από 2 κρατούμενους στις φυλακές Αγ. Στεφάνου Facebook Twitter
Απόπειρα αυτοκτονίας σε φυλακές στην Πάτρα (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
0

Δύο κρατούμενοι στις φυλακές Αγίου Στεφάνου, στην Πάτρα, αποπειράθηκαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, ο οποίος κρατούνταν για υπόθεση ληστείας και έναν αλλοδαπό, που ήταν στις φυλακές Αγίου Στεφάνου για υπόθεση κλοπής. Οι δύο κρατούμενοι έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας, προσπαθώντας να βάλουν τέλος στη ζωή τους με αυτοσχέδιο βρόγχο.

Οι δύο κρατούμενοι έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και οι δύο άνδρες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM