Παραμονή Πρωτοχρονιάς - ΜΜΜ: Τι ώρα σταματούν Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς - ΜΜΜ: Τι ώρα σταματούν Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ Facebook Twitter
0

Με ειδικό προγραμματισμό λειτουργούν σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Μειωμένος θα είναι ο αριθμός των δρομολογίων στο Μετρό, στον ΗΣΑΠ και στο Τραμ, ενώ θα σταματήσουν νωρίτερα, στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος.

Έτσι, στις 22:20 θα ξεκινήσει το τελευταίο δρομολόγιο του ΗΣΑΠ, σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τον Πειραιά με προορισμό την Κηφισιά (γραμμή 1), ενώ από την Κηφισιά με προορισμό τον Πειραιά το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι στις 22:20.

Στη γραμμή 2 του Μετρό το τελευταίο δρομολόγιο από Ανθούπολη προς Ελληνικό θα ξεκινήσει στις 22:43 και από Ελληνικό προς Ανθούπολη στις 22:38.

Όσον αφορά τα δρομολόγια της γραμμής 3 από Νίκαια προς Αεροδρόμιο θα είναι στις 22:01 και από Νίκαια προς Πλακεντία στις 22:41. Τα τελευταία δρομολόγια από Αεροδρόμιο προς Νίκαια θα είναι στις 22:02 και από Πλακεντία προς Νίκαια στις 22:42.

Τα τελευταία δρομολόγια του Τραμ έχουν ως εξής: Από Σύνταγμα προς Βούλα στις 21:58 και από Σύνταγμα μέχρι Άγιο Κοσμά στις 22:34. Από Βούλα προς Σύνταγμα στις 21:27 και από Βούλα προς Άγιο Αλέξανδρο στις 23:04.

Τέλος, την αναστολή δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αποφάσισε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω της μείωσης της επιβατικής κίνησης. Θα ανασταλούν επίσης τοπικά δρομολόγια τρένων σε όλη την Ελλάδα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ