Παραιτήθηκε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Παραιτήθηκε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Facebook Twitter
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
0

Την παραίτησή του υπέβαλε πριν από λίγο ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Ιωάννης Θ. Καρατζιάς, στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του υπουργείου, η παραίτηση του κ. Καρατζιά σχετίζεται το νέο βαθμολόγιο των αξιωματικών και υπαξιωματικών του ΠΣ, για το οποίο είχαν γίνει και σχετικές ανακοινώσεις από το υπουργείο πριν από περίπου ένα μήνα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Καρατζιάς είχε υποβάλλει δύο εισηγήσεις για τη βαθμολογική εξέλιξη αξιωματικών και υπαξιωματικών οι οποίες δεν έγιναν δεκτές.

Διευκρινίζουν ακόμα ότι ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Τόσκας είχε υποβάλει πρόταση για το βαθμολόγιο των αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος με το σκεπτικό της εναρμόνισής του με το βαθμολόγιο της ΕΛΑΣ, ενώ για το βαθμολόγιο των υπαξιωματικών είχε δώσει εντολή για τη συγκρότηση επιτροπής, στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα συνδικαλιστικά όργανα και αρμόδια στελέχη του σώματος, προκειμένου να υποβληθεί σχετικό πόρισμα εντός ενός μηνός.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM