Πάνος Καλλίδης: «Πήγα μέχρι την 6η δημοτικού, στην Α' γυμνασίου έμεινα δύο φορές»

Ο Πάνος Καλλίδης Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε το σχολείο όταν έμεινε δύο φορές στην πρώτη γυμνασίου. 

«Παράτησα το δημοτικό, πήγα μέχρι 6η δημοτικού. Στην Α’ Γυμνασίου έμεινα δύο φορές. Είχα ξεκινήσει και δούλευα, ό,τι μου ερχόταν, ζαχαροπλάστης, σερβιτόρος, μανάβης, οικοδομές. Μέσα σε όλα αυτά, όμως, υπήρχε μουσική γιατί τραγουδούσε ο πατέρας μου και εγώ το είχα μέσα μου», είπε ο τραγουδιστής.

«Σε όλες αυτές τις δουλειές που έκανα σιγοτραγούδαγα και ενοχλούσα τους συναδέλφους μου. Σιγά-σιγά ασχολήθηκα με τα ελληνικά, τα λαϊκά τραγούδια και ήρθε η δισκογραφία. Ήρθαν μάνατζερ, ήρθαν επιχειρηματίες και μπήκαν μες στη ζωή μου σιγά-σιγά όλα αυτά και με τράβηξαν από το υπόλοιπο και έγινε μόνο του», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Πάνος Καλλίδης μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του και πώς αυτός τον επηρέασε.

«Υπάρχουν τραγούδια που έχω αφιερώσει στη γυναίκα μου και άλλα που μου θυμίζουν τον χαμό τον πατέρα μου, που τον “έχασα” στα 27 μου, όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στην Αθήνα. Ο χαμός ενός δικού σου ανθρώπου σε κλονίζει, σε αποσυντονίζει, σε μηδενίζει, σε κάνει να βάζεις μια τελεία στην πορεία της ζωής σου και να ξεκινάς μετά κάτι άλλο», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Ο χαμός του πατέρα μου με έκανε να πάθω κατάθλιψη (…)Ήμουν όλη τη μέρα με αρνητικές σκέψεις και το βράδυ έπρεπε να διασκεδάσω τον κόσμο. Όλο αυτό με έκανε να μη μπορώ να φάω και να κοιμηθώ, να μην μπορώ να ανταπεξέλθω τις υποχρεώσεις μου ως τραγουδιστής Επισκέφτηκα ειδικό και πήρα θεραπεία», δήλωσε ο Πάνος Καλίδης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ