Πάνω από 260.000 οι επισκέπτες της φετινής ΔΕΘ

Πάνω από 260.000 οι επισκέπτες της φετινής ΔΕΘ Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Ξεπέρασαν τους 260.000 οι επισκέπτες της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή.

Η διοργανώτρια εταιρία, ΔΕΘ-Helexpo AE, ανανέωσε το «ραντεβού» της με εκθέτες και επισκέπτες για τον Σεπτέμβριο του 2018, οπότε τιμώμενη χώρα της διοργάνωσης θα είναι οι ΗΠΑ, με σύνθημα «Το έθνος της καινοτομίας».

Ειδικότερα, 263.724 άτομα, έναντι 210.081 πέρυσι, πέρασαν τις πύλες της έκθεσης από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου και επισκέφθηκαν τη μεγαλύτερη ΔΕΘ της τελευταίας δεκαετίας.

Η προσέλευση επισκεπτών συνδυάστηκε με τους 1.500 εκθέτες και την επιτυχία της συμμετοχής της Κίνας, η οποία, με 167 εκθεσιακές συμμετοχές και με επίσημη αποστολή με περισσότερα από 400 μέλη, έθεσε νέα δεδομένα για τον θεσμό της τιμώμενης χώρας, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Η «αυλαία» της 82ης ΔΕΘ έπεσε με συναυλία του Σάκη Ρουβά, που ήταν αφιερωμένη στον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, η οποία κατέγραψε ρεκόρ προσέλευσης.

«Ο έντονος επιχειρηματικός χαρακτήρας και η ενίσχυση της διεθνοποίησης αποτέλεσαν κυρίαρχα στοιχεία της "προσωπικότητας" της 82ης ΔΕΘ. Οι επιμέρους ενότητες της έκθεσης κάλυψαν ένα ευρύ πεδίο ενδιαφερόντων, από την εκπαίδευση, την αυτοκίνηση, την ενέργεια, μέχρι την ομορφιά, τη γαστρονομία και το e-gaming με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυσηχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Ελλάδα / Ανησυχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Υψηλά είναι και τα ποσοστά εθισμού στα social media, σύμφωνα με την έρευνα ESPAD 2024, που πραγματοποιείται σε 37 χώρες σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά
LIFO NEWSROOM
28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ θα τεθούν σε ισχύ από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM