ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

Παιδική πορνογραφία: Πατέρας εντόπισε γυμνές φωτογραφίες των 3 ανήλικων παιδιών του στο κινητό της οικιακής βοηθού

Πατέρας εντόπισε γυμνές φωτογραφίες των 3 ανήλικων παιδιών του στο κινητό της οικιακής βοηθού: «Το έκανε για πλάκα» Facebook Twitter
Φωτ.: UNSPLASH
0

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται μία γυναίκα, η οποία συνελήφθη την Κυριακή στην Κηφισιά, με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Είχε προηγηθεί καταγγελία ενός άνδρα, ο οποίος βρήκε γυμνές φωτογραφίες των τριών ανήλικων παιδιών του στο κινητό της τηλέφωνο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστο Μπαλάσκα, στις 13:30 οι δύο αρχιφύλακες της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να τους υποδείξει παράνομη φωτογράφιση στην περιοχή της Κηφισιάς. «Οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εκεί βρισκόταν ο παθών, ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιάς αλλοδαπής γυναίκας την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες τους».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε πως είχε στείλει τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet.

Η 28χρονη αλλοδαπή (καταγωγή από το Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για πλάκα. Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet. «Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων» ανέφερε ο Μπαλάσκας

Ελλάδα
0

ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ