Ορεστιάδα: Βολεϊμπολίστας έσωσε τον σκύλο του από το πλημμυρισμένο σπίτι του

Ορεστιάδα: Βολεϊμπολίστας έσωσε τον σκύλο του από το πλημμυρισμένο σπίτι του Facebook Twitter
0

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο που έρχεται από το Νεοχώρι, στην Ορεστιάδα, όπου επλήγη από την κακοκαιρία Genesis, με ισχυρές βροχές να «χτυπούν» πολλές περιοχές, προκαλώντας ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Ο πρώην βολεϊμπολίστας του Α.Ο.Ορεστιάδας Κώστας Μπαρμπούδης κατάφερε να σώσει το σκύλο του που ήταν εγκλωβισμένο στην αυλή του πατρικού σπιτιού του, η οποία είχε πλημμυρίσει.

Φτάνοντας στο σπίτι ο πρώην βολεϊμπολίστας κατευθύνθηκε στο σημείο που βρισκόταν το σπιτάκι του σκύλου, ενώ όλα γύρω του ήταν πλημμυρισμένα. Ευτυχώς, όπως διαπίστωσε το σκυλάκι ήταν καλά, με τον ίδιο να το παίρνει στη συνέχεια στην αγκαλιά του, προκειμένου να το μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

Ορεστιάδα: Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι σε Λεπτή, Νεοχώρι

Μετρούν τις πληγές τους σήμερα οι κάτοικοι χωριών του δήμου Ορεστιάδας, από το πέρασμα της κακοκαιρίας Genesis που έπληξε με σφοδρότητα κάποιες περιοχές, προκαλώντας καταστροφές σε σπίτια, μηχανήματα και επιχειρήσεις.

Στην Λεπτή, στο Νεοχώρι και στον Κυπρίνο πλημμύρισαν σπίτια λόγω της έντασης της βροχής και των όγκων νερού, ενώ σύμφωνα με το Evros-news.gr διεκόπη χθες η κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο Βάλτος-Νεοχώρι και Λεπτής-Παταγής, Αμπελακίων.

Ορεστιάδα: Βολεϊμπολίστας σώζει τον σκύλο του από το πλημμυρισμένο σπίτι του Facebook Twitter
Φωτ.: Evros-News

Στην Λεπτή, όπου εντοπίστηκαν τα σοβαρότερα προβλήματα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Στέφανο Τσομπανίδη, προκλήθηκαν ζημιές σε περισσότερα από 10 σπίτια που πλημμύρισαν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM