ΒΑΣΕΙΣ 2024

Ομηρία στο Τόγκο: «Σιγή ασυρμάτου» από τους πειρατές - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ομηρία στο Τόγκο: «Σιγή ασυρμάτου» από τους πειρατές - Συνεχίζονται οι έρευνες Facebook Twitter
0

Συνεχίζεται η αγωνία της οικογένειας του 20χρονου ναυτικού που απήχθη τα ξημερώματα της Δευτέρας με άλλους τρεις από το ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιο «ΕΛΚΑ Αριστοτέλης», ενώ έπλεε ανοιχτά του Τόγκο.

Η υπόθεση ομηρίας εξελίσσεται κάτω από άκρα μυστικότητα, με ειδικούς διαπραγματευτές να έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους πειρατές. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, κανείς δεν γνωρίζει αν έχουν επικοινωνήσει με την πλοιοκτήτρια εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι τρεις από τους πειρατές, με τη βοήθεια σκάλας που είχαν στην κατοχή τους, προσέγγισαν το πλοίο, και άνοιξαν πυρ. Άρπαξαν τους τρεις ναυτικούς και εξαφανίστηκαν. 

Αγωνία για τους γονείς του Έλληνα ναυτικού


Μιλώντας ο πατέρας του δόκιμου, στον ANT1, είπε πως ο γιος του, αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να παίρνει καθημερινά τρία χάπια γι' αυτό. Ο νεαρός πραγματοποιούσε το πρώτο του ταξίδι ως δόκιμος μηχανικός. Τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή πάνω στο πλοίο, όπως έχει ανακοινώσει η πλοιοκτήτρια εταιρία.

Χθες, το Star βρέθηκε στην οικία του 20χρονου ναυτικού, όπου ο μεγάλος του αδερφός αποκάλυψε ότι έχει τύψεις γιατί εκείνος ήταν που τον ώθησε να ασχοληθεί με τα ταξίδια και τα καράβια. Όπως είπε, ο πατέρας του 20χρονου Δημήτρη ξημεροβραδιάζεται πάνω από το τηλέφωνο, περιμένοντας να χτυπήσει αφού η ζωή του πλέον «κρέμεται» από τις διαπραγματεύσεις με τους πειρατές.

Ελλάδα
0

ΒΑΣΕΙΣ 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Ελλάδα / Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Αντιδρούν στη διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και προβλέπει αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση που οι ιδιώτες γιατροί αρνηθούν να στηρίξουν το ΕΣΥ
LIFO NEWSROOM