Ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική πορεία στην Νίκαια

Ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική πορεία στην Νίκαια Facebook Twitter
0

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στην πλατεία Κρήνης στη Νίκαια, η αντιφασιστική πορεία των ναυτεργατικών σωματείων του Πειραιά.

Η πορεία, στην οποία συμμετείχαν περίπου 3 χιλιάδες διαδηλωτές με σημαίες του ΠΑΜΕ και πανό της Κίνησης Ενάντια στον Φασισμό και τη Ρατσιστική Απειλή,  είχε ξεκινήσει από την πλατεία Παιδικής Στέγης και οι διαδηλωτές διέσχισαν τους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Κυρίαρχα συνθήματα ήταν τα «μπλόκο στους φασίστες» και «οι εργάτες δεν φοβούνται τις απειλές».

Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την απόφασή τους να μην επιτρέψουν στο μέλλον «φασιστικές εκδηλώσεις στις εργατογειτονιές».

Η Χρυσή Αυγή, που είχε εξαγγείλει συγκέντρωση και διανομή τροφίμων στη Νίκαια, ανέβαλε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM