Οχι του Συμβουλίου Εφετών στην έκδοση των δύο από τους πέντε φοιτητές στην Ιταλία

Οχι του Συμβουλίου Εφετών στην έκδοση των δύο από τους πέντε φοιτητές στην Ιταλία Facebook Twitter
4

"Όχι" απάντησε το Συμβούλιο Εφετών στις ιταλικές Αρχές που ζητούν την έκδοση των πέντε φοιτητών, με βούλευμα που εξέδωσε για τους δύο από τους εκζητούμενους, ενώ σήμερα θα εξεταστεί η υπόθεση για τους άλλους δύο.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ,μετά από επτάωρη συνεδρίαση, η οποία ξεκίνησε χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε το απόγευμα, το Συμβούλιο που έκρινε την υπόθεση της έκδοσης για τους δύο πρώτους από τους πέντε φοιτητές , έδωσε αρνητική απάντηση στις ιταλικές Αρχές που ζητούν να δικάσουν τους νεαρούς για επεισόδια κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Μιλάνο την πρωτομαγιά με αφορμή τα εγκαίνια της EXPO 2015.

Το αίτημα της Ιταλίας ,που εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τους πέντε φοιτητές πριν λίγους μήνες, αφορά κατηγορίες για αδικήματα σχετικά με "καταστροφές" και "διακεκριμένη αντίσταση" οι οποίες τιμωρούνται στην γειτονική χώρα με ποινές από 8 έως 15 χρόνια, ενώ επιτρέπεται απροσδιόριστος χρόνος προφυλάκισης.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM