«Όχι δεν είναι διακοπές, είναι εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή»- Το νέο σποτ του ΕΟΤ

«Όχι δεν είναι διακοπές, είναι εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή»- Το νέο σποτ του ΕΟΤ Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

«Όχι δεν είναι διακοπές, είναι εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή» δηλώνει Βρετανή τουρίστρια στο νέο βίντεο του ΕΟΤ για την Ελλάδα ως καλοκαιρινό προορισμό. 

Η Βρετανίδα τουρίστρια που πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο του ΕΟΤ ενόψει της φετινής τουριστικής περιόδου, αναρωτιέται αν το «να πηδάς στη θάλασσα από τον πιο ψηλό βράχο, να κόβεις με γυμνά χέρια φρούτα με αγκάθια, να τρως σε φάρμα, να πίνεις ποτά με 42% αλκοόλ και να κρατιέται σφιχτά με αγνώστους ενώ χορεύεις» σημαίνουν πράγματι διακοπές. 

Πάντως, την απάντηση δίνει η ίδια, πηδώντας από έναν πολύ ψηλό βράχο, φωνάζοντας παράλληλα πως «το να έρθεις στην Ελλάδα δεν είναι διακοπές. Είναι πολλά περισσότερα. Είναι εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή». 

Η καμπάνια παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης στην αίθουσα συνεντεύξεων του ΕΟΤ παρουσία του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, της προέδρου του ΕΟΤ Άντζελας Γκερέκου και εκπροσώπων φορέων του τουρισμού της χώρας στον ΕΟΤ, στο πλαίσιο του απολογισμού του έργου του οργανισμού την περίοδο 2019-2023.


Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυγενάκης: Η αντίδρασή του μετά την ανάκληση της μήνυσης από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

Ελλάδα / Αυγενάκης: Η αντίδρασή του μετά την ανάκληση της μήνυσης από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

«Τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση» ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης
LIFO NEWSROOM