ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου απαντά για την αποζημίωση από το τροχαίο με την Πόρσε

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου απαντά για την αποζημίωση από το τροχαίο με την Πόρσε Facebook Twitter
0

Μέσω του δικηγόρου του επέλεξε να απαντήσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου για την αποζημίωση των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που επιδίκασε πρωτόδικα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. 

O δικηγόρος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Ιωάννης Ντεμογιάννης, επιβεβαίωσε πως έχει ήδη εκδοθεί η δικαστική απόφαση αλλά όπως εξηγεί είναι πρωτόδικη και το ποσό προορίζεται για συνολικά 9 συγγενείς της Αποστολίας και του μικρού Παύλου που θα μοιραστούν την αποζημίωση. 

«Οι ενάγοντες ήταν δέκα αλλά έχει αποβιώσει η μία γιαγιά του Υπάτιου. Δεν έχω εξουσιοδότηση για να αναφέρω τα ποσά ούτε και τα ονόματα των λοιπών εναγόντων (...) Είναι άδικο να γράφονται τέτοια πράγματα - ότι το ποσό αυτό θα το εισπράξει ο ίδιος. Δεν έχει πραγματικά βάση», τόνισε ο δικηγόρος μιλώντας στο Star.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι το ποσό δεν θα μοιραστεί ισόποσα στους συγγενείς.

Στις 26 Φεβρουαρίου του 2017, ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχασε τη γυναίκα και το παιδί του, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, από το τροχαίο δυστύχημα με την Porsche του Γιώργου Βακάκη, σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν ακαριαία ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, ο συνοδηγός του οχήματος, η 33χρονη Αποστολία και ο ανήλικος Παύλος.

Όπως λέει ο συνήγορος της πλευράς Πατμάνογλου, το ποσό αυτό επιδικάστηκε τόσο σε βάρος της ασφαλιστικής εταιρείας όσο και σε βάρος και του κ. Βακάκη αλλά είναι μέσα στα όρια που καλύπτει η ασφαλιστική εταιρεία και επομένως η οικογένεια Βακάκη δεν θα πληρώσει κάτι. 

«Η αγωγή έγινε κατά της ασφαλιστικής εταιρείας και του ιδιοκτήτη. Η απόφαση είναι εναντίον και των δύο αλλά τα χρήματα τα πληρώνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες διότι είναι μέσα στα όρια. Εμείς δεν είχαμε κάποια επαφή με τον κ. Βακάκη», ξεκαθαρίζει ο κ. Ντεμογιάννης. Ο ίδιος μάλιστα διαψεύδει ότι ο πελάτης του ήρθε σε επαφή για εξωδικαστικό συμβιβασμό. «Δεν έχει καμία βάση απολύτως αυτό». 

Η ασφαλιστική εταιρεία και οι ενάγοντες έχουν δικαίωμα να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη σε δεύτερο βαθμό. 

 
Ελλάδα
0

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ