Ο Μίλτος Τεντόγλου αποχαιρετά τον πατέρα του Dragon Ball

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποχαιρετά τον πατέρα του Dragon Ball Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ακόμα μία φορά «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου αποχαιρετά τον πατέρα του Dragon Ball.

O δημιουργός της αγαπημένης και εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς Dragon Ball, πέθανε σε ηλικία 68 ετών. Ο Μίλτος Τεντόγλου δανείστηκε τον βασικό ήρωα της σειράς φαινόμενο, Σον Γκόκου σε μία πόζα με φτερά αγγέλου και φωτοστέφανο, κατάλληλη για την περίσταση σε μία ύστατη χειρονομία σεβασμού προς τον δημιουργό των σειρών Manga, που τόσο αγαπά ο Μίλτος Τεντόγλου.

Η ανάρτηση του Μίλτου Τεντόγλου:

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποχαιρετά τον πατέρα του Dragon Ball Facebook Twitter
φωτ.: Twitter

Ο Ακίρα Τοριγιάμα, ο σημαντικός Ιάπωνας καλλιτέχνης manga που δημιούργησε μία από τις δημοφιλέστερες σειρές όλων των εποχών, το Dragon Ball, πέθανε σε ηλικία 68 ετών. Ο πατέρας του Dragon Ball πέθανε την 1η Μαρτίου από οξύ υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε από το Bird Studio, την εταιρεία manga που ίδρυσε ο Τοριγιάμα το 1983.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM