Ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό για φακελάκι απαντά στον Ρουβίκωνα: «Τη λύση θα τη δώσει η Δικαιοσύνη»

Ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό για φακελάκι απαντά στον Ρουβίκωνα: «Τη λύση θα τη δώσει η Δικαιοσύνη» Facebook Twitter
9

Απάντησε έδωσε στον Ρουβίκωνα, για την έφοδο στο γραφείο του ιατρού που κατήγγειλε ότι του ζήτησε φακελάκι, έδωσε ο 40χρονος καρκινοπαθής.


Ο κ. Μιχάλης Μαύρος, ο καρκινοπαθής που έκανε την καταγγελία ότι ο συγκεκριμένος γιατρός του ζήτησε φακελάκι, μίλησε για την επίθεση του Ρουβίκωνα, λέγοντας ότι «δεν είναι λύση ούτε να σπας πράγματα, ούτε να χτυπάς ανθρώπους. Τη λύση θα τη δώσει η Δικαιοσύνη».

«Να χτυπάνε έναν άνθρωπο είμαι κατά. Μπορεί να μην αξίζει να ονομάζεται γιατρός... Του είχα δώσει 1.650 ευρώ την πρώτη φορά, 1.000 τη δεύτερη. και κάθε φορά που πήγαινα στο γραφείο του ήταν 100 ευρώ η επίσκεψη, άνευ βέβαια αποδείξεως» είπε στον ΑΝΤ1.

Ο 40χρονος ζητά την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον γιατρό. Όπως υποστηρίζει μάλιστα, θυμάται ένα περιστατικό που πήγε με αιμορραγία και ο γιατρός δεν τον περιέθαλψε επειδή δεν είχε χρήματα να του δώσει.

Ελλάδα
9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Δεν είμαι και τόσο υπερ του Ρουβίκωνα, μερικές φορές όμως στρέφεται κατά προσώπων που πρέπει. Το άξιζε. Και όχι φίλε, δεν του αξίζει του "γιατρού" η καλοσύνη, ο πολιτισμός που του δείχνεις. Δεν θα το εκτιμήσει. Θα κάνει τα ίδια και σε άλλον διότι ΔΕΝ είναι άνθρωποι άτομα σαν αυτον. Και λυπάμαι αλλά δεν θα του αφαιρεθεί η ιατρική άδεια ώστε να πάρει πόδι απ το δημόσιο νοσοκομείο και να μην μπορεί να ανοίξει ιδιωτικό ιατρείο. Κάνα μικρό προστιματάκι ή γραπτή επίπληξη θα λάβει. Άντε βαριά να απολυθεί όντως (όσο νάναι έχουν απολύσει αρκετούς επίορκους ευτυχώς τα τελευταία έτη) αλλά δίχως άλλες συνέπειες. Εαν ο Νόμος προέβλεπε ρητά αφαίρεση άδειας για πολλά χρόνια σε φακελάκι και εφ όρου ζωής εαν οδηγείται σε θάνατο ο ασθενής ή είναι καρκινοπαθής τότε θα είχαμε πολύ λίγα περιστατικά. Εαν.
Την καλοσύνη και τον πολιτισμό μας δεν τη δείχνουμε γιατί ο άλλος την αξίζει η γιατί θα το εκτιμήσει. Τα δείχνουμε γιατί είμαστε καλοσυνάτοι και πολιτισμένοι no matter what. Αυτό σημαίνει δημοκρατία και πολιτισμός, να τα δείχνεις παντού και πάντα. Και για αυτό υπάρχει η δικαιοσύνη. Αν υπάρχουν τρύπες είναι υποχρέωση μας να τις κλείσουμε με τον δρόμο της δικαιοσύνης. Όχι κάθε ομάδα που θεωρεί εαυτόν της υπεράνω όλων και κρίνει και δικάσει και καταδικάζει όπως και όπου θέλει. Δρουν ανεξέλεγκτα πλέον και πρέπει να μπει φρένο σε κάθε Ρουβίκωνα.
Για να αποτανθεί κάποιος πολίτης σε δημόσιο νοσοκομείο , και μάλιστα σε τόσο κρι΄σιμη στιγμή της ζωής του , σημαίνει οτι δεν έχει τα οικονομικά μέσα . Κι εσύ του ζητάς φακελλάκι ,,, πραγματικά δεν υπάρχει απεχθέστερο έγκλημα .Και οταν τελεσιδικήσει η υποθεση . και οντως αποδειχθεί οτι το έπραξε αυτό ο ' γιατρός ' ( και δηλαδη τι άλλο θα μπορούσε να σημαινει οτι συνελήφθη με τα προσημειωμένα χαρονομίσματα στην τσέπη? Τελος πάντων ) γιατί ΠΟΤΕ δεν μαθαίνουμε τα ανόματα τους και ΠΟΤΕ δεν βλέπουμε την φωτογραφία τους ? Δεν πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος για το κοινό καλό ? Τος κοπέλλες που εκδίδονταν τις είδαμε .Τους πορτοφολάδες τους βλέπουμε .Τους παιδεραστές τους βλέπουμε . Τις δημοσιοποιούν τις φωτό για να προστατευθεί ο πολίτης και το δημόσιο συμφέρον . Αυτούς γιατι δεν τους βλέπουμε ούτε καν το όνομα τους μαθαίνουμε ?
Σου ζήτησε φακελάκι ο γιατρός και τον κατήγγειλες: Έχεις απόλυτο δίκιο.Πας σε ιδιώτη γιατρό και απαιτείς να σε εξετάσει χωρίς να τον πληρώσεις γιατι λες ότι δεν έχεις λεφτά: Έχεις απόλυτο άδικο.
Ααα, ελληνικής δικαιοσύνη. Θα γίνει η πρώτη δική σε ένα χρόνο, 2-3 αναβολές και μετά αφού πεθάνει ο άνθρωπος ο γιατρός θα αθωωθει γιατί δεν υπάρχει μάρτυρας.
Αίτιο και αιτιατο. Αν η δικαιοσύνη έκανε καλά την δουλειά της, δεν θα χρειαζόμαστε τον ρουβικωνα. Αλλά η δικαιοσύνη είναι πολύ απασχολημένη να βγάλει γρήγορη απόφαση για την χρυσή α3 3 και χρόνια