Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές

Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές Facebook Twitter
0

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας θα είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές.

Επιβεβαιώνοντας τη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του να κατέβει στις επόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο Χάρης Ρώμας θα είναι υποψήφιος στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, όπως ανακοίνωσε μιλώντας στα «Παραπολιτικα 90.1 FM».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε συμφοιτητής στην ιατρική σχολή με τον Γιώργο Πατούλη και ο ίδιος του έκανε την πρόταση πριν από λίγο καιρό.

Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές Facebook Twitter

«Υπήρξα φοιτητής στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συμφοιτητής μου Γιώργος Πατούλης μου έκανε την πρόταση να κατέβω στην περιφέρεια μαζί του και σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία να ασχοληθώ και εγώ με τα κοινά και να αναμετρηθώ. Είναι μια πρόκληση, νομίζω ότι έχω τις δυνατότητες να το κάνω, δεν ξέρω βέβαια τι έχω να αντιμετωπίσω», είπε ο Χάρης Ρώμας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Συμπλήρωσε, δε, ότι θα ασχοληθεί κυρίως στον τομέα του πολιτισμού και πρόσθεσε πως η πολύ μεγάλη παθογένεια του πολιτικού συστήματος είναι η πόλωση. «Θα ασχοληθώ με τον τομέα του Πολιτισμού όμως η συμφωνία μας είναι πως δεν κατεβαίνω κάτω από μια στενή κομματική ταυτότητα. Καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει πόλωση, από τη στιγμή που έχει ειπωθεί και το περίφημο ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν σίγουρα η πόλωση θα είναι δεδομένη», τόνισε.

«Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό, αυτό που λέω και θα λέω πάντα είναι πως μια πολύ μεγάλη παθογένεια της χώρας είναι ο διχασμός και πρέπει να εκλείψει. Θα πάρω μέρος σε προεκλογικές τηλεοπτικές συζητήσεις . Φτιάχνουμε ένα σχέδιο που θα μπορέσει να βοηθήσει τον πολίτη και εμένα με ενδιαφέρει να καταθέσω και να προσθέσω κάτι σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω αλλά εγώ θα το κάνω», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ