Ο Ερρίκος Πετιλόν κάνει μήνυση στα ΜΜΕ που τον χαρακτήρισαν «κλέφτη»

Ο Ερρίκος Πετιλόν κάνει μήνυση στα ΜΜΕ που τον χαρακτήρισαν «κλέφτη» Facebook Twitter
1

Ο Ερρίκος Πετιλόν θα μηνύσει όσα Μέσα Ενημέρωσης τον χαρακτήριζαν «κλέφτη» όλες αυτές τις εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας. 

Ο γνωστός ποινικολόγος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ηθοποιού και παρουσιαστή Ερρίκου Πετιλόν, γνωστοποίησε τις προθέσεις του πελάτη του που αφέθηκε χθες ελεύθερος, όπως μετέδωσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Με αφορμή περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας, το προηγούμενο διάστημα έντυπα και τηλεοπτικά μέσα κατονόμαζαν τον Ερρίκο Πετιλόν ως τον δράστη. Τώρα, δηλώνει αποφασισμένος να απαντήσει με μηνύσεις σε όσους τον αποκαλούσαν «κλέφτη».

Το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια έλαβε εντολή από τον κ. Πετιλόν «να μηνύσει και να ενάγει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία τον χαρακτήρισαν ως "κλέφτη" και αφενός μεν τον συκοφάντησαν ακραία, αφού καμία σχέση δεν είχε ο ίδιος με οιαδήποτε πράξη κλοπής, αφετέρου έθιξαν το τεκμήριο της αθωότητός του», καταλήγει η ανακοίνωση. Η ημερομηνία της δίκης του θα προσδιοριστεί το φθινόπωρο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια