«Ώρα μηδέν» για γνωστό κωμικό: Ο εισαγγελέας αποφασίζει αν θα διωχθεί μετά τις καταγγελίες για βιασμό και 2 απόπειρες

Ο εισαγγελέας αποφασίζει αν θα ασκηθεί δίωξη στον γνωστό ηθοποιό, μετά τις καταγγελίες για βιασμό και δύο απόπειρες Facebook Twitter
0

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για γνωστό κωμικό ηθοποιό, σε βάρος του οποίου έχουν γίνει καταγγελίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

 

Εντός της εβδομάδας ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος αναμένεται να αποφασίσει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του ηθοποιού, μετά τα όσα κατήγγειλαν οι τρεις γυναίκες συνάδελφοί του, αρχικά στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στη συνέχεια ενώπιον εισαγγελέα.

 

Εκτός από τις καταθέσεις των τριών γυναικών, ο εισαγγελέας έχει λάβει και το υπόμνημα εξηγήσεων του ηθοποιού. Στο υπόμνημα το οποίο ξεπερνά τις 80 σελίδες- που κατέθεσε στις 23 Απριλίου μέσω του συνηγόρου του- ο ηθοποιός αρνείται τα όσα καταγγέλλονται και χαρακτηρίζει «αποκυήματα φαντασίας» τις κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις που περιγράφουν οι τρεις γυναίκες.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της Real News, ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι ουδέποτε τις παρενόχλησε και ότι εκείνες στρέφονται εναντίον του για λόγους εκδίκησης, επειδή δεν συνεργάστηκε μαζί τους επαγγελματικά.

 

Οι καταγγελίες 

 

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας κατέθεσαν οι τρεις καταγγέλλουσες και αλλά μάρτυρες που υπέδειξαν οι ίδιες.

 

Ο βιασμός που καταγγέλλεται φέρεται να τελέστηκε το 2008, σε θέατρο που ήταν άδειο εκείνη την ώρα, σύμφωνα με τη Real News. Η καταγγέλλουσα κατέθεσε ότι συναντήθηκε με τον ηθοποιό για να συζητήσουν για ενδεχόμενη επαγγελματική συνεργασία, αλλά ο κωμικός- σύμφωνα με την καταγγελία- της επιτέθηκε και φέρεται να την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων που συνιστούν βιασμό.

 

Η πρώτη καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού φέρεται να τελέστηκε τον Φεβρουάριο του 2010, στο καμαρίνι του ηθοποιού σε άλλο θέατρο. Ο κωμικός φέρεται να είχε πει στην καταγγέλλουσα ότι έψαχνε αντικαταστάτρια ηθοποιού που μετείχε στην παράσταση. Όμως, όταν εκείνη μπήκε στο καμαρίνι, ο ηθοποιός κλείδωσε την πόρτα και της επιτέθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία.

 

Φίλη της καταγγέλλουσας, με την οποία συναντήθηκε αμέσως μετά, περιέγραψε στον εισαγγελέα πόσο σοκαρισμένη ήταν η γυναίκα, όπως και τα σημάδια που είχε στο πρόσωπο και στον λαιμό της.

 

Η δεύτερη απόπειρα βιασμού φέρεται να τελέστηκε τον Αύγουστο του 2014. Η καταγγέλλουσα συναντήθηκε με τον ηθοποιό για να συζητήσουν για δουλειά. Όμως, μπήκε στο αυτοκίνητό του για να τη γυρίσει στο σπίτι της μετά τη συνάντηση, εκείνος οδήγησε το όχημα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό και επιχείρησε να τη βιάσει, σύμφωνα με την καταγγελία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM