No.1

Ο δήμος Μενεμένης - Αμπελοκήπων σφράγισε τον χώρο διεξαγωγής του Macedonian Pride

Ο δήμος Μενεμένης - Αμπελοκήπων σφράγισε τον χώρο διεξαγωγής του Macedonian Pride Facebook Twitter
1

Ούτε στη Μενεμένη θα διεξαχθεί τελικά το Macedonian Pride μετά από απόφαση των αρχών να σφραγίσουν τον χώρο διεξαγωγής του. 

Την απόφαση να μην διατεθεί το κινηματοθέατρο «Άστρον» στη Μενεμένη για την πραγματοποίηση του Macedonian Pride, γνωστοποίησε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θα πραγματοποιηθεί το Macedonian Pride στον 'Άστρον", υπό τον φόβο επεισοδίων στην περιοχή».

«Ενημέρωσα ήδη όλους όσους όφειλα, όπως και τις αστυνομικές δυνάμεις. Το 'Άστρον' είναι δημοτική περιουσία και δεν πρόκειται να τον διαθέσουμε για τέτοιες εκδηλώσεις. Ο χώρος κλειδώθηκε», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι σήμερα είχε ανακοινωθεί από τον Ιερό Λόχο ότι το Macedonian Pride θα πραγματοποιηθεί στον κινηματοθέατρο Άστρον, στη Μενεμένη, το οποίο υπενθυμίζεται ότι επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί στο στρατόπεδο Κόδρα του δήμου Καλαμαριάς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ελλάδα
1

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια