Ο Δήμος Αθηναίων ακυρώνει όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις λόγω του κοροναϊού

Ο Δήμος Αθηναίων ακυρώνει όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις λόγω του κοροναϊού Facebook Twitter
Eurokinissi / Φωτ. Αρχείου
0

Ακυρώνονται για προληπτικούς λόγους, λόγω του κοροναϊού,  όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για το Καρναβάλι, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Μετά από τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση του κοροναϊού, ο Δήμος Αθηναίων ακυρώνει για προληπτικούς λόγους όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το Καρναβάλι για το διάστημα ως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς έχουν προετοιμαστεί πλήρως το προηγούμενο διάστημα για να αντιμετωπίσουν με οργανωμένο σχέδιο κάθε ανάγκη που ενδεχομένως θα προκύψει σε σχέση με την αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση του Δήμου, οι υπηρεσίες βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση ώστε να ανταποκριθούν άμεσα, εφόσον χρειαστεί, στις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM