Ο 34χρονος που σκότωσε την 13χρονη Ρομά στην Άμφισσα εμφανίστηκε στην αστυνομία - Τον συνέλαβαν

Ο 34χρονος που σκότωσε την 13χρονη Ρομά στην Άμφισσα εμφανίστηκε στην αστυνομία - Τον συνέλαβαν Facebook Twitter
0

Μια εβδομάδα μετά την τραγική δολοφονία της 13χρονης Ρομά την Άμφισσα, ο επιχειρηματίας που την σκότωσε εμφανίστηκε απόψε στο αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο ιδιοκτήτη κρεοπωλείου ο οποίος στις 4 Ιουνίου άνοιξε πυρ εναντίον του καταυλισμού των Ρομά και μια μια σφαίρα από το όπλο του χτύπησε στο κεφάλι το μικρό κορίτσι.

Τις προηγούμενες ημέρες, η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 40χρονου Αλβανού, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του 34χρονου.

O θάνατος του κοριτσιού έχει εξοργίσει τους Ρομά που όλο αυτό το διάστημα ζητούσαν τη σύλληψη του δράστη ο οποίος μετά το φονικό διέφυγε και παρέμενε κρυμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έφτασε στο Α.Τ. μετά από συνεννόηση του συνηγόρου του με τις δικαστικές αρχές.

Οπως μεταδίδει το dete.gr o ποινικολόγος Πέτρος Μαντούβαλος με πρωτοβουλία του για να σταματήσει η βεντέτα στη Φωκίδα, παρέδωσε σε συνεννόηση με τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές τον φερόμενο ως δράστη Παρασκευά Κ. τον οποίον μετακίνησε με το όχημά του στο σημείο αυθόρμητης παράδοσης του στους αστυνομικούς.

Ο 34χρονος που σκότωσε την 13χρονη Ρομά στην Άμφισσα εμφανίστηκε στην αστυνομία - Τον συνέλαβαν Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM