Νύχτα με μολότοφ και επεισόδια στο Πολυτεχνείο

Νύχτα με μολότοφ και επεισόδια στο Πολυτεχνείο Facebook Twitter
2

Επεισόδια με βόμβες μολότοφ, που διήρκεσαν πάνω από δύο ώρες, ενώ προκλήθηκαν μικρές ζημιές στο υπουργείο Πολιτισμού και στο Αρχαιολογικό Μουσείο, σημειώθηκαν τα ξημερώματα γύρω από το Πολυτεχνείο.


Ομάδες νεαρών, που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο το ίδρυμα, λίγο μετά τις 04.00 το πρωί άρχισαν να εξαπολύουν επιθέσεις με βροχή από βόμβες μολότοφ εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ, που μετέβησαν στο σημείο. Κάποιοι από τους νεαρούς πέταξαν μολότοφ εναντίον του υπουργείου Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας, και του Αρχαιολογικού Μουσείου, με αποτέλεσμα να μαυρίσουν από τους καπνούς οι είσοδοι των κτιρίων.


Η κατάσταση εκτονώθηκε σταδιακά μέχρι τις 06.30. Ωστόσο, για αρκετή ώρα έμεινε κλειστή η οδός Πατησίων, προκειμένου να καθαριστεί από την Πυροσβεστική και από συνεργεία του Δήμου, ενώ τώρα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυσηχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Ελλάδα / Ανησυχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Υψηλά είναι και τα ποσοστά εθισμού στα social media, σύμφωνα με την έρευνα ESPAD 2024, που πραγματοποιείται σε 37 χώρες σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά
LIFO NEWSROOM