ΝΙΜΤΣ: Παραιτήθηκε ο διοικητής - «Ήταν ανεμβολίαστος»

ΝΙΜΤΣ: Παραιτήθηκε ο διοικητής - «Ήταν ανεμβολίαστος» Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Την παραίτησή του υπέβαλε το πρωί ο διοικητής του στρατιωτικού νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες αρνούνταν να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Στην επιστολή παραίτησής του, όπως μετέδωσε το Mega, έκανε αναφορά σε προσωπικούς λόγος που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο διοικητής είχε ενημερώσει την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας πως δεν προτίθεται να εμβολιαστεί και του ζητήθηκε να παραιτηθεί. Ακολούθως, υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους».

Την παραίτησή του διοικητή είχε επιβεβαιώσει και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στο Mega. «Στο ΝΙΜΤΣ ο διοικητής είναι ανεμβολίαστος» ανέφερε σχετικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM