ΝΙΜΤΣ: Παραιτήθηκε ο διοικητής - «Ήταν ανεμβολίαστος»

ΝΙΜΤΣ: Παραιτήθηκε ο διοικητής - «Ήταν ανεμβολίαστος» Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Την παραίτησή του υπέβαλε το πρωί ο διοικητής του στρατιωτικού νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες αρνούνταν να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Στην επιστολή παραίτησής του, όπως μετέδωσε το Mega, έκανε αναφορά σε προσωπικούς λόγος που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο διοικητής είχε ενημερώσει την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας πως δεν προτίθεται να εμβολιαστεί και του ζητήθηκε να παραιτηθεί. Ακολούθως, υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους».

Την παραίτησή του διοικητή είχε επιβεβαιώσει και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στο Mega. «Στο ΝΙΜΤΣ ο διοικητής είναι ανεμβολίαστος» ανέφερε σχετικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ελλάδα / Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ο 61χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «παρερμήνευσε την ηλικία της μαθήτριας», καθώς –όπως ισχυρίστηκε– «έδειχνε μεγαλύτερη και είχε επαφές με ενήλικες στο διαδίκτυο»
LIFO NEWSROOM