Νίκος Φλωρινιώτης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

Νίκος Φλωρινιώτης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Την Παρασκευή θα γίνει η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη, του 39χρονου γιου του Γιάννη Φλωρινιώτη που πέθανε σήμερα έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη, ο Νίκος Φλωρινιώτης, πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο η αδελφή του, Άννα, συντετριμμένη δεν μπορούσε να μιλήσει στις κάμερες που περίμεναν να τη συλλυπηθούν και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στον οικογενειακό τους φίλο, ο οποίος ενημέρωσε για τα διαδικαστικά της κηδείας του αδελφού της.

Η κηδεία, όπως είπε εκείνος θα γίνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στην εκκλησία της Παναγίτσας στον Πειραιά, στις 14:00.

«Ήταν ένας επίγειος άγγελος, ένας πραγματικός άγγελος» είπε ο οικογενειακός φίλος ενώ σημείωσε ότι η υγεία του Νίκου Φλωρινιώτη επιδεινώθηκε αρκετά μετά τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος πέθανε πριν έξι περίπου μήνες.

Ο θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη

Ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε διαγνωστεί με καρκίνο και το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν.  Η αδελφή του, Άννα Φλωρινιώτη, επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη, αδυνατώντας να μιλήσει από τους λυγμούς. 

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούνιο πέθανε ο πατέρας τους, Γιάννης Φλωρινιώτης, σε ηλικία 76 ετών. 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Βλέπουμε ξανά το χαμόγελο του» - Θετικά νέα για το μωρό που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι

Ελλάδα / Λάρισα: «Βλέπουμε ξανά το χαμόγελο του» - Θετικά νέα για το μωρό που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι

Είχε μεταφερθεί με εκτεταμένα εγκαύματα στο 15% του σώματός του και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο - Υπέστη καρδιακή ανακοπή και οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν
LIFO NEWSROOM
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες: Γνωστή αθλήτρια ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ελλάδα / Εξάρθρωση κυκλώματος με απάτες: Γνωστή αθλήτρια με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσά τους

Από τον Φεβρουάριο του 2023 εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα μέσω εξελιγμένων τηλεφωνικών μεθόδων και πρόσβασης σε τραπεζικά δεδομένα - Εκτιμάται ότι οι απάτες είναι πολύ περισσότερες από όσες έχουν δηλωθεί
LIFO NEWSROOM