Final 4 Euroleague LIVE

Νίκος Βέρτης: «Ηράκλειος Άθλος» η τήρηση των μέτρων, λέει ο δικηγόρος του νυχτερινού κέντρου

Νίκος Βέρτης: «Ηράκλειος Άθλος» η τήρηση των μέτρων λέει ο δικηγόρος του νυχτερινού κέντρου Facebook Twitter
Eurokinissi/Φωτογραφία Αρχείου
0

Ως «Ηράκλειο Άθλο» χαρακτήρισε ο δικηγόρος του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, την προσπάθεια κάθε επιχείρησης να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, μετά το επταήμερο λουκέτο.

«Διατρανώνουμε την αγανάκτηση μας για τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων και της δικαιοδοσίας μας υποχρεώσεις που μας επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία μας», ανέφερε ο δικηγόρος του κέντρου διασκέδασης, Γιώργος Κλεφτοδήμος.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από έλεγχο, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη σήμανση για το πόσοι πελάτες επιτρέπονται, ενώ ορισμένοι εντοπίστηκαν όρθιοι, παρά την απαγόρευση ή να μην έχουν πάνω τους, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Ωστόσο από την πλευρά του το νυχτερινό κέντρο αρνείται ότι υπήρχαν όρθιοι πελάτες.

«Όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες μας παρέμεναν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Αδυνατούμε να εξηγήσουμε την ανεύρεση υπό των Αστυνομικών οργάνων πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες.» επισήμανε μιλώντας στο Mega, ο Γιώργος Κλεφτοδήμος.

«Πιθανή η εκ μέρους αυτών «παράκαμψη» της ανωτέρω αυστηρής διαδικασίας ελέγχου στην είσοδο μας, πιθανή ακόμα και η ερευνητική αστοχία. Αυτά θα αξιολογηθούν αρμοδίως.» επισήμανε μεταξύ άλλων.

«Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατά κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων» σημέιωσε.

Επισήμανε ακόμα ότι «Ναι εμείς εμβολιαζόμαστε διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε.».

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε  «Ηράκλειο Άθλο μια ιδιωτική επιχείρηση να τηρήσει απαρέγκλιτα την διαδικασία εισόδου των πελατών στα καταστήματα.

»Ειδικά ένα μεγάλο κέντρο διασκέδασης. Υπάρχει μια αθρόα προσέλευση, είναι πολύ δύσκολο οι υπεύθυνοι του κέντρου να τηρήσουν αυτά που ο νομοθέτης έχει θέσει ως μέτρα»

Έκανε λόγο για «απεχθέστατο χρέος να προβαίνουν εργαζόμενοι σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας ή αξιοπιστίας πιστοποιητικών. Δεν θα μπω στη διαδικασία να ζητήσω να μας θέσει αστυνομικά όργανα για τους ελέγχους η πολιτεία. Είναι όμως αντιληπτό ότι ένα τέτοιο βάρος δεν γίνεται να μεταφέρεται στις πλάτες εργαζομένων.», πρόσθεσε.

Ο κ. Γιώργος Κλεφτοδήμος κατέληξε λέγοντας πως «Η επιχείρηση διατηρεί σοβαρές αντιρρήσεις για τις διαπιστώσεις που έχουν περιληφθεί στην οικία πράξη της αρμόδιας υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ επί των οποίων έχει κάνει προσφυγή».

Το κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, άνοιξε για τελευταία φορά την Κυριακή το βράδυ και στη συνέχεια, έπειτα από έρευνα των αρμόδιων αρχών, επιβλήθηκε λουκέτο 7 ημέρες και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Ελλάδα
0

Final 4 Euroleague LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ