Νέος σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Κρήτη

Νέος σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Νέος σεισμός σημειώθηκε σήμερα νότια της Κρήτης

Συγκεκριμένα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφηκε στις 06:40 ώρα Ελλάδος από το σεισμολογικό δίκτυο, όπως ανακοινώθηκε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 87 χιλιόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν στα 10,1 χιλιόμετρα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού για αμβλώσεις μετά τις αντιδράσεις: «Διαστρεβλώθηκε σκοπίμως η απάντησή μου»

Η Μαρία Καρυστιανού χθες δήλωσε πως είναι «θέμα δημόσιας διαβούλευσης» και σήμερα ανέφερε πως «κανένα ανθρώπινο δικαίωμα δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης»
THE LIFO TEAM
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ελλάδα / Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ο εισαγγελέας απέστειλε έγγραφο στον Στέφανο Παπαδόπουλο για να μεταβεί στην Ευελπίδων και να δώσει διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της μηνύσεώς του
THE LIFO TEAM