ΤΩΡΑ

Νέο κρούσμα ξυλοδαρμού στην ΑΣΟΕΕ - Η καταγγελία της Πρυτανείας

Νέο κρούσμα ξυλοδαρμού στην ΑΣΟΕΕ - Η καταγγελία της Πρυτανείας Facebook Twitter
1

Νέο περιστατικό βίας μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, την πρώην ΑΣΟΕΕ, στο κέντρο της Αθήνας καταγγέλλει η ίδια η Πρυτανεία του Ιδρύματος.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Μια ομάδα νεαρών επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομο που αποχωρούσε από το Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου ενώ διοικητική υπάλληλος του Ιδρύματος, που επιχείρησε να αποτρέψει τη βίαιη αυτή ενέργεια, δέχτηκε και η ίδια επίθεση από την ίδια ομάδα, όπως αναφέρει η Πρυτανεία.

 

Πριν από λίγες μέρες, ο φοιτητής της ΑΣΟΕΕ και πρόεδρος Ασθενών με Κυστική Ίνωση, Δημήτρης Κοντοπίδης, είχε ξυλοκοπηθεί εντός του ιδρύματος ...>>> http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/164035

Η ανακοίνωση για επεισόδιο που εξέδωσε η Πρυτανεία

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:00 περίπου, ομάδα νεαρών επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομο που αποχωρούσε εκείνη την ώρα από το Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου. Διοικητική υπάλληλος του Ιδρύματος, που επιχείρησε να αποτρέψει τη βίαιη αυτή ενέργεια, δέχτηκε και η ίδια επίθεση από την ίδια ομάδα.

Τέτοια γεγονότα θυμίζουν μαύρες στιγμές της ιστορίας και είναι καθήκον όλων μας να τα αποβάλουμε από τους χώρους μας και τις κοινότητες μας, ακόμα δε περισσότερο από τους χώρους του Πανεπιστημίου. Τέτοια αποτρόπαια γεγονότα αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση του δημόσιου Πανεπιστημίου και στην εκτροπή από την ομαλή ακαδημαϊκή και δημοκρατική λειτουργία του.

Καλείται όποιο μέλος της κοινότητας του Ιδρύματος γνωρίζει οτιδήποτε γι' αυτό το γεγονός να το γνωστοποιήσει στη διοίκηση του Πανεπιστημίου, προκειμένου αυτή να προβεί στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για την προστασία του Ιδρύματος και τον εντοπισμό και την τιμωρία των ενόχων.

Ελλάδα
1

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ