Νεκρό μωρό στη Βέροια: «Δεν σκότωσα εγώ το παιδί» ισχυρίζεται η μητέρα- Το πόρισμα για τον θάνατό του

Νεκρό μωρό στη Βέροια: «Δεν σκότωσα εγώ το παιδί» ισχυρίζεται η μητέρα- Το πόρισμα για τον θάνατό του Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε ώστε να απολογηθεί την Τετάρτη η 29χρονη που κατηγορείται ότι εγκατέλειψε το 11 μηνών κοριτσάκι της στον Αλιάκμονα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η κατηγορούμενη έφυγε, μαζί με το μωρό, από το σπίτι της στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λέγοντας στη μητέρα της – με την οποία συζούν – πως θα περάσει τις γιορτές σε φιλικό σπίτι.

Στη συνέχεια φαίνεται πως εγκατέλειψε το βρέφος στον ποταμό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Έπειτα κάλεσε ένα ταξί και ζήτησε να τη μεταφέρει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός κλήθηκε σε κατάθεση, ενώ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επεσήμανε πως η γυναίκα δεν ήταν ταραγμένη.

Επέστρεψε σπίτι της χωρίς το μωρό και όταν ρωτήθηκε για το πού είναι, δεν έδινε σαφείς απαντήσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Τελικώς, όμως, υπέδειξε το πού το είχε αφήσει. Το παιδί εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σήμερα, αρνήθηκε να μιλήσει σε ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ ισχυρίστηκε πως είναι αθώα. «Δεν σκότωσα εγώ το παιδί, ενημερώθηκα ότι κατέληξε» φέρεται να είπε.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Στις 11:00 της Τετάρτης αναμένεται να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Να σημειωθεί πως η γυναίκα είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, όπως ανέφεραν και συντοπίτες της.

«Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, προσπαθούμε να είμαστε κοντά στην οικογένεια. Έφυγε με το παιδί και το παιδί δεν ήρθε ποτέ σπίτι» σημείωσε κάτοικος.

Όσον αφορά στον θάνατο του παιδιού, το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε πως ήταν ασφυκτικός, εντός ύδατος.  

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM