Ηθοποιός καταγγέλλει γνωστό άνθρωπο του θεάτρου για ξυλοδαρμό επί σκηνής κατά διάρκεια δύο σεζόν με τον δικηγόρο του να κάνει λόγο για υπόθεση άσκησης σωματικής βίας κατ' εξακολούθηση. 

 

Συγκεκριμένα, στην καταγγελία που έφτασε χθες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, υποστηρίζεται ότι ο φερόμενος ως δράστης, κατά τη διάρκεια παράστασης που ανέβηκε κατά τις σεζόν 2013-2015, ασκούσε σωματική βία στον ηθοποιό που κατήγγειλε το περιστατικό, ο οποίος μάλιστα είχε αναγκαστεί να τοποθετήσει ειδικά επιθέματα στους ώμους του για να μην πονάει. Ο ηθοποιός είχε ζητήσει και ιατρική βοήθεια για τα περιστατικά.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί αποκορύφωμα της βίαιης συμπεριφοράς του φερόμενου ως δράστη, γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, ήταν ο ξυλοδαρμός του ηθοποιού όταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε, λίγο πριν το κλείσιμο της σεζόν, για τα περιστατικά. Το συμβάν εκτυλίχθηκε έξω από ένα καμαρίνι, μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων ηθοποιών και συντελεστών της παράστασης. 

 

Ο δικηγόρος του θύματος, Γεώργιος Γεραρής που κατέθεσε την καταγγελία χθες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, κάνει λόγο για υπόθεση σωματικής βίας, η οποία γινόταν κατ' εξακολούθηση επί σκηνής για δυο θεατρικές σεζόν, με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό του ηθοποιού στα παρασκήνια ενώπιον μαρτύρων.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr