Νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα- Θα μείνει εκτός φυλακής έξι μέρες

Νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα- Θα μείνει εκτός φυλακής έξι μέρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Νέα άδεια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος κρατείται στις αγροτικές φυλακές Βόλου. 

Ο Κουφόντίνας έκανε αίτημα για 4ημερη άδεια με περιοριστικούς όρους, το οποίο εγκρίθηκε. 

Επιπλέον, δόθηκαν δύο ημέρες ακόμη για την μετακίνηση του, όπως προβλέπει ο νόμος, από και προς τις φυλακές. Έτσι, ο Κουφοντίνας, που εκτίει ποινή ισοβίων για τη δράση του ως μέλος της 17 Νοέμβρη, θα είναι εκτός φυλακών για συνολικά έξι ημέρες.

Αναχωρεί από Βόλο σήμερα και θα πάει στον Βαρνάβα Αττικής όπου και διαμένει. Η επιστροφή τους στις αγροτικές φυλακές είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή. 

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, η μεταχείριση που επιφυλάσσεται στον Δημήτρη Κουφοντίνα, καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για τις δολοφονίες της 17Ν, έχει προκαλέσει κατ' επανάληψη τις έντονες αντιδράσεις συγγενών των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά και πρεσβειών χωρών, πολίτες των οποίων δολοφονήθηκαν από τα μέλη της 17Ν.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης για λόγους υγείας έχει υποβάλλει και ο Σάββας Ξηρός που τραυματίστηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό το καλοκαίρι του 2002, όταν αυτός εξερράγη στον Πειραιά και αποτέλεσε την αρχή των συλλήψεων των μελών της οργάνωσης.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Συγνώμη, αλλά εγώ όταν ορκίστηκαν στο πανεπιστημιο μου δόθηκε ειδική άδεια 24h για να φύγω από Τρίπολη να πάω Θεσσαλονίκη και να επιστρέψω (μαζί με τα οδοιπορικά)-εννοείται ότι έκανα κανονικό survivor αλλά τα κατάφερα - ο Κουφοντίνας για ποιο λόγο χρειάζεται 2 εικοσιτετράωρα για να πάει και να επιστρέψει Βόλο-Αθήνα?

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ