Μυτιλήνη: Επίθεση στα γραφεία της Χ.Α.

Μυτιλήνη: Επίθεση στα γραφεία της Χ.Α. Facebook Twitter
6

Πορεία κατά της Χ.Α. πραγματοποίησαν περίπου 400 αντιφασίστες στη Μυτιλήνη φτάνοντας μέχρι τα γραφεία της οργάνωσης, όπου φώναξαν συνθήματα.

Ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες και επιτέθηκε σε αστυνομικούς που βρισκόταν εκεί.

Ακόμη έβαλαν φωτιά σε ένα ομοίωμα φασίστα.

Φωτό-video: Lesvosnews

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Οταν με τη βία προσπαθείς να καταστειλλεις τη βία...πιστεύεις πως διαφερεις από τους φασίστες;Οταν αύριο μεθαύριο ένας τέτοιος "αντιφασιστας" αναλάβει την εξουσία, τι σε κανει να πιστεύεις οτι θα.χρησιμοποιήσει αλλα μεσα για να τιμωρήσει κάποιον παρεκκλινοντα;Κι όμως είσαι 2 φορές φασίστας οταν υποτίθεται οτι σκέφτεσαι δημοκρατικά αλλα δρας παράνομα.Ποιον κορόιδευεις;
Δηλαδη η απαντηση σου σε επιθεσεις σε μεταναστες με μαχαιρια ποια ειναι?Πασιφισμος και συζητηση? Η απαντηση στον ναζισμο του 40' τι θα επρεπε να ειναι αν οχι βια? Καταλαβετε οτι ο φασιστας επιτηθεται με βια σε ομαδες με εγγενη χαρακτηριστικα.Η επιθεση σε εναν φασιστα ειναι επιθεση σε ενα συνηδητοποιημενο ατομο που ΕΠΕΛΕΞΕ να εκφραζεται μεσω της βιας.Αν αυτο δεν σου φαινεται σαν διαφορα πηγαινε φυτεψε κανα δεντρο να αλλαξεις τον κοσμο.